Nieuwe Blauwdruck website onder constructie!

Vanaf 1 augustus 2014 opent Zwolsch Warenhuis Blauwdruck haar deuren aan de Sassenstraat 26. Bij een nieuwe winkel hoort natuurlijk een nieuwe website!

Wat is Blauwdruck?
Kunst, koffie, eten, flexplekken, ateliers, workshops: het beste van creatief Zwolle verzameld in prachtig warenhuis midden in de stad.
Blauwdruck opende in oktober 2013 haar deuren in de historische aanbouw van de Grote Kerk op de Grote Markt in Zwolle. Blauwdruck is begonnen als kunstwinkel waar werk van Zwolse makers wordt verkocht: illustraties, foto’s, boeken, CD’s, keramiek, kleding, schilderijen en meer. Na een aantal succesvolle maanden doet Blauwdruck er graag een schepje bovenop.
1 augustus 2014 verhuist Blauwdruck naar een prachtig ruim pand aan de Sassenstraat en zal naast een winkel een multifunctionele ontmoetingsruimte zijn waar bezoekers en makers zich uitgenodigd voelen om nieuwe initiatieven vorm te geven.
Blauwdruck leeft. Help jij ons groeien?
Blauwdruck is een initiatief van interieurarchitect en architect Jorien van Vilsteren.